Brugse Radio

De Brugse Keppe is voor Shania Twain

Bepaalde artiesten hebben in hun carrière al zoveel bereikt, dat ze zich niet meer hoeven te bewijzen. Eén van de huidige wereldsterren is in dat verband ongetwijfeld Shania Twain. De Canadese singer-songwriter heeft intussen een enorme discografie bijeen gezongen sinds we haar leerden kennen als begenadigd country-zangeres van de nieuwe generatie. Ze heeft het echter niet zomaar op een dienblaadje gekregen; haar carrière is niet zonder tegenslagen en heuse obstakels geweest. De zangeres moest zo’n 18 jaar terug haar carrière enige tijd op pauze zetten nadat bij haar de ziekte van Lyme werd vastgesteld. Het zou uiteindelijk zeven jaren duren vooraleer ze weer ging opnemen in de studio. Haar leven als topartieste met heel wat hindernissen wordt prachtig getoond in haar documentaire “Not Just A Girl”, overigens ook de naam van haar nieuwe single én album “Not Just A Girl (The Highlights)” met 18 tracks, verspreid over de illustere carrière van Shania Twain. Zo behaalde de zangeres 5 Grammy Awards en 3 RIAA-gecertificeerde Diamanten albums. Ze is met méér dan 100 miljoen verkochte albums één van de best verkopende artiesten aller tijden. Op dit ‘hoogtepuntenalbum’ natuurlijk Shania’s grootste hits en favorieten van de fans: “Man! In Feel Like A Woman!”, “You’re Still The One”, “That Don’t Impress Me Much”, en natuurlijk ook de Brugse Keppe van deze week: “Not Just A Girl”!

Brugse Keppe

Brugse Keppe