Brugse Radio

John-Paul Chacon heeft de Brugse Keppe

John-Paul Chacon uit Oosterhout (NL) maar afkomstig uit het Costa Ricaanse San Jose heeft een nieuwe single uit. En die kreeg als titel “Vive”. Juist, het gaat hier wel degelijk om de Spaanse versie van de absolute hitsingle “Leef!” van André Hazes. Omwille van de directe herkenbaarheid wordt het liedje erg goed ontvangen en Chacons doel is natuurlijk om ermee de Spaanse markt te veroveren. Maar deze zomerse uitvoering van “Leef!” zou natuurlijk ook een hit kunnen worden bij ons, in de laatste rechte lijn van de zomer en nazomer.

John-Paul Chacon startte zijn carrière al op z’n zestiende en al snel volgden vele optredens in geheel Nederland. En daarin schuwt hij op vandaag het internationale karakter niet; de entertainer zingt Nederlands, Spaans en Engels. En stiekem hoopt hij nu natuurlijk op een doorbraak in de Spaanstalige landen. Een duwtje in de rug alvast vanuit het wereldberoemde Brugge met de Brugse Keppe van VBRO2 of de meest gedraaide plaat van week 35 op joèn Brugse Radio!

Brugse Keppe

Brugse Keppe