Brugse Radio

Bart Herman is onze Brugse Keppe

Na zijn verscheurende zomerse keuze tussen ‘Dame Blanche Of Crème Brûlée’ is de populaire singer-songwriter Bart Herman eindelijk ‘Volwassen En Gestreken’. Dat laatste is meteen ook de titel van zijn tweede zomersingle, meteen ook de voorbode van zijn nieuwe studio-album dat op vrijdag 9 september verschijnt en aangevuld wordt met een gloednieuwe theatertournee die op zaterdag 17 september in Zwevegem start.

En ja, Bart Herman voelt zich op z’n 63ste dus eindelijk volwassen: “Ik heb een dak boven mijn hoofd, een vast lief en vast werk. Het echte leven kan nu pas echt beginnen”, zegt hij met een vette knipoog, vol humor en zelfrelativering. Zijn uitleg is ook het verhaal dat hij vertelt in zijn nieuwe single ‘Volwassen En Gestreken’, de titelsong op het gelijknamige nieuwe album. En deze week vertelt Bart het om de drie uren aan éénieder die het horen wil, als Brugse Keppe van VBRO2! Op www.bartherman.be vind je trouwens alle info over Bart en zijn nieuwe theatertournee.

Brugse Keppe

Brugse Keppe