Brugse Radio

Margriet Hermans is onze nieuwe Brugse Keppe

Zangeres en tv-icoon Margriet Hermans heeft een opvolger klaar voor haar hit van afgelopen zomer ‘Lekker Blijven Hangen’. Uit de ‘Liefde Voor Muziek’ passage van Margriet groeide er namelijk een muzikale samenwerking met Piet Goddaer (Ozark Henry). Bovendien kroop Hermans Brusselmans in de pen om zijn allereerste liedjestekst ooit neer te schrijven. Het resultaat is ‘Dit En Dat’, een beklijvende radiosong waarin Margriet als zangeres weer helemaal tot haar recht komt. ‘Dit En Dat’ is ook te vinden op het hitalbum ‘Spiegelbeeld’ van Margriet, dat al 4 weken in de Top 10 van de albumlijsten stond. De tv-prémiere van ‘Dit En Dat’ was er zondag in ‘De Zevende Dag’ op televisie; de herfst-single van Margriet Hermans is deze week onze Brugse Keppe hier bij VBRO2!

Brugse Keppe

Brugse Keppe