Brugse Radio

Precious Wilson is deze week Brugse Keppe

Disco Queen Precious Wilson laat opnieuw van zich horen en hoe! Ze staat er weer helemaal met een stevig nieuw nummer en dat is geen onbekende titel. De evergreen “Something’s Gotten Hold On My Heart” werd in een nieuw eigentijds disco-arrangement gegoten en door Precious voortreffelijk gebracht. Of zoals ze zelf zegt, “Its a bridge between my past recordings and the new songs that I’m working on.” In het Nederlands vertaald “Het nummer vormt een brug tussen mijn vroegere opnames en de nieuwe liedjes waaraan ik momenteel werk.” En zo is de Jamaïcaanse zangeres van de disco-formatie Eruption weer helemaal op het voorplan. We kennen haar natuurlijk van de onsterfelijke disco-knallers zoals onder andere “One Way Ticket” (1979) en opvolger “Hold On I’m Coming” (1979). Nu dus helemaal terug en wel als onze Brugse Keppe van week 40!

Brugse Keppe

Brugse Keppe