Brugse Radio

Henk Wijngaard hele week lang Brugse Keppe

76 lentes telt hij inmiddels, onze sympathieke vriend Henk Wijngaard, op vandaag nog altijd even populair. Van z’n allereerste LP, destijds in 1978, werden er maar liefst 75.000 exemplaren verkocht! Ook bij ons in Vlaanderen werd Henk zowat alom gekend met zijn onsterfelijke hit ‘Met De Vlam in de Pijp’. En sinds die tijd is hij altijd druk geweest in de Nederlandse muziekwereld. Ook op Vlaamse podia is hij nog steeds regelmatig aan het werk te zien. En vandaag, in de herfst van 2022, en wel na inmiddels om en bij de 50 albums (!) verrast Henkie ons met een geweldig Engelstalig album. Onder de toepasselijke titel ‘Hit The Road Henk’ bracht hij meteen een onvervalst line dance album uit met maar liefst 50 nummers, verdeeld over zeven medleys, waaronder tal van Country-klassiekers als ‘Achy Breaky Heart’, ‘Ring Of Fire’, ‘Jambalaya’ en veel meer aanstekelijke muziek. De ‘Hit The Road Henk-Medley’ is deze week onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe