Brugse Radio

Brugse Keppe voor Natasja & Edwin

In volle herfst brengen Natasja en Edwin hun single ‘Lost In Love’ uit en dat als eerste van een reeks ‘vergeten’ duetten, prachtige liedjes die eigenlijk nooit vergeten mogen zouden mogen worden volgens het zangduo. Speciaal voor deze single namen ze een op z’n minst gezegd impressionante videoclip op, op de unieke site Radio Kootwijk in het hart van de Veluwe. Een liedje uitbrengen op het ogenblik dat het einde van het jaar alweer in zicht is brengt natuurlijk op ideeën. En zo brengen Natasja & Edwin speciaal voor de kerstperiode een kerstversie van ‘Lost In Love’.

Het is de liefde voor de muziek die Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak bij elkaar bracht maar door hun drukke agenda’s kwam het er maar niet van om samen te gaan nemen. Echter, tijdens de corona-lockdowns gingen Natasja & Edwin live-concerten streamen en dat werd een groot succes, dankzij de thuiszittende fans. Natasja Poels is bekend als beste Helène Fischer Tribute van de Lage Landen en heeft in het verleden ook al prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder ‘Trots op Jou’, ‘Zonder Jou’ en ‘Jij Hoort Bij Mij’.
En Edwin van Hoevelaak scoorde natuurlijk als succesvolle producer diverse echte nummer 1 hits met Nick & Simon, Jeroen van der Boom en André Hazes.

‘Lost In Love’, dat we natuurlijk nog kennen in de versies van Demis Roussos & Florence Warner en ook van Air Supply, beiden uit 1980, is deze week onze Brugse Keppe met Natasja & Edwin.

Brugse Keppe

Brugse Keppe