Brugse Radio

Metejoor en Hannah Mae hebben de Brugse Keppe

Metejoor zorgt vandaag opnieuw voor enkele verrassingen van formaat. Twee zelfs. Niet alleen brengt hij een nieuwe single uit, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, de ticketverkoop van zijn eerste Sportpaleis-concert verloopt zo voorspoedig, dat hij al meteen een tweede concert aankondigt in de grootste concertzaal van ons land. Na de meer dan succesvolle single ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle, slaat Metejoor opnieuw de handen in elkaar met een stem uit Nederland. Samen met singer-songwriter Hannah Mae bracht hij afgelopen woensdag 16 november de power song ‘Wat Wil Je Van Mij’ uit. Het nummer is uit het leven gegrepen, iets waar iedereen zich wel in kan herkennen. Het beschrijft hoe belangrijk communicatie tussen twee personen wel niet is. Eender welke relatie je aangaat, het moet van twee kanten komen. ’Wat Wil Je Van Mij’ is mede geschreven en geproduceerd door The Companions. “Ik ben meteen bezweken voor deze waanzinnig mooie song en voor de stem van Hannah Mae. Dus ja… Wat Wil Je? (lacht) Ik hoop dat iedereen even enthousiast is over het duet als wij”, vertelt Metejoor. “Ik heb ongelofelijk veel zin in deze release”, vult Hannah Mae aan. “Toen ik de stem van Metejoor hoorde op de demo was ik direct om. Ik ben super trots op deze samenwerking en het eindresultaat.” De single ‘Wat Wil Je Van Mij’ van Metejoor & Hannah Mae is deze week onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe