Brugse Radio

Johnny Bach & Sylvia Romy zorgen voor Brugse Keppe

Eind 2022 ontvingen we op onze muziek-redactie een bijzonder duet van de Nederlandse artiesten Johnny Bach & Sylvia Romy uit het hoge Noorden van de Lage Landen. Johnny Bach, als zanger en liedjesschrijver, en Sylvia Romy, als zangeres, verdienden door de jaren heen ruimschoots hun sporen in de showbizz. Nadat ze elkaar op het podium vonden zijn de twee sinds enkele jaren ook privé een koppel. Muzikaal hebben ze twee karakteristieke stemmen die elkaar aanvullen als geen ander en dat komt ook duidelijk bovendrijven in hun nieuwe singel! Die werd bovendien in twee talen uitgebracht “Als Je Gaat/If You Go”. Inderdaad, het nummer dat we kennen van Barry & Eileen in het Engels en van Alain Barrière & Noëlle Cordier in het Frans (“Tu t’en vas”). In de loop der tijd zijn er al vele uitvoeringen geweest van het bekende liedje, een bijzonder nummer waar veel mensen zich mee kunnen identificeren. Het is trouwens Sylvia Romy zelf die de Nederlandse tekst voor haar rekening nam. Deze week is “If You Go” onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe