Brugse Radio

Onze nieuwe Brugse Keppe is Natalia

We hebben er met z’n allen erg lang moeten op wachten maar uiteindelijk wordt ons geduld beloond. Natalia presenteerde haar nieuwe single en dat is eigenlijk een ander nummer geworden dan dat we tot dusver van haar gewoon waren. “When You Came By” kreeg het als titel mee; een mooi romantisch liedje dat dus ook veel trager is dan de meeste van haar tophits. Het nieuwe nummer is eigenlijk een ode aan haar partner Frederik. En dat ze er weer helemaal wil staan in 2023, dat staat buiten kijf. “When You Came By” is de voorbode van een nieuw Natalia-album dat de titel “Halleluja To The Beat” meekrijgt en de fans mogen zich later dit jaar ook nog aan theatershows en twee live-shows in de Lotto Arena verwachten. En dat allemaal om de 20ste verjaardag van haar show-carrière te vieren! Deze week alvast feest bij de Brugse Radio, want ze is met haar nieuwste plaat onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe