Brugse Radio

Tamara Tol is onze Brugse Keppe

Tamara Tol presenteerde haar nostalgische nieuwe single “Die Mooie Tijd Van Toen”. En met haar nieuwe single neemt ze je mee naar herinneringen uit haar jeugdjaren. De Volendamse gaat straks in april en in mei samen met haar live band het theater in met haar show “De Mooiste Liedjes Uit Vervlogen Tijden”. Deze show wordt een fantastische muzikale reis terug in de tijd. Die mooiste liedjes van toen laten je immers het fijne, veilige gevoel van vroeger weer helemaal herbeleven. Liedjes zoals we ze allemaal kennen van artiesten zoals Benny Neyman, Rob de Nijs, Lenny Kuhr, Conny Vandenbos, Willeke Alberti, Rita Hovink, Corry Brokken, Robert Long en natuurlijk BZN. Ze komen allemaal voorbij in deze niet te missen theatershow. En natuurlijk zal Tamara haar nieuwe single “Die Mooie Tijd Van Toen” daar ook zingen. Deze week alvast onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe