Brugse Radio

Duncan Laurence pakt de Brugse Keppe

Onze Noorderbuur Duncan Laurence kreeg bekendheid toen hij het ooit, in The Voice Of Holland, tot de halve finales wist te schoppen. In 2019 werd hij uitgekozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv. En dat weet hij zowaar op z’n naam te schrijven, met een voorsprong van zomaar even 26 punten op de tweede. We schrijven 18 mei 2019. Een jaartje later, in mei 2020, verschijnt er een EP van Duncan. In 2021 mag Duncan Laurence vervolgens de openingsact verzorgen van het Eurovisiesongfestival, met een jaar vertraging na de Corona-onderbreking. In augustus 2022 laat hij weer van zich horen met z’n single ‘Electric Life’. Terwijl die track in de hitparade staat komt ‘WDIA’ (‘Would Do It Again’) uit, een samenwerking met Rosa Linn. En nu is er dan de single ‘Skyboy’, deze week de Brugse Keppe!

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe