Brugse Radio

Professor Feelgood brengt ons volgende Brugse Keppe

Mysterie alom deze week op onze VBRO-muziekredactie nadat we bericht kregen van Professor Feelgood. Die wist ons namelijk in enkele seconden tijd te melden dat hij met grote vreugde z’n nieuwste creatie kon aankondigen. In het grootste geheim ontwikkelde hij de voorbije winter een artiest in z’n lab in area 8490 (Varsenare naar wij vermoeden), namelijk Monsieur Jack Pot “ofte Jacques Casserole pour les Français”, aldus de Professor. Die nieuw-gecreëerde artiest is uitermate geïnteresseerd in fashion, influencers, life style-producten, models en catwalk en hij wil zich daarop ook gaan toeleggen in de toekomst en mensen opzoeken uit die wereld. Hij zal wereldwijd werken als ‘pitcher’ voor diverse zaken. Tot zover het telefoontje van Professor Feelgood.

Bij het beluisteren van de nieuwe productie, ‘Fashionista, I Like Your Style’, valt je meteen de opmerkelijke melodie van het nummer op. En dan weet je ‘t plots weer…’Me Wuf Is Weg’ van Kamiel zaliger uit 1982. Verdraaid nog aan toe! En dan bekijk je de clip van het nummer en val je van de ene in de andere verbazing… Je ziet er voordurend vreemd beschilderde gezichten verschijnen. Dankzij de medewerking van ’s werelds beste make up artieste Mimi Choi. Zij staat er vooral om bekend dat ze wereldwijd make up sessies doet en haar dromen en angsten op gezichten schildert. De video is overigens al aan z’n tweede versie toe. You Tube wilde de clip namelijk niet draaien omdat er een paaldanseres in te zien was, een turnster notabene. Geen censuur echter op de radio want het nummer is deze week onze Brugse Keppe!

 

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe