Brugse Radio

De nieuwe Brugse Keppe is voor Acda & de Munnik

“Morgen wordt fantastisch. En als het mag, ben ik er bij. Maar voorlopig ligt het kennelijk niet aan mij.” Laat ons dan maar een handje helpen. Misschien lukt dàt wel…
Met dit nieuwe liedje is het voor het eerst sinds 2015 dat Thomas Acda en Paul de Munnik weer samen muziek maken onder de naam Acda & de Munnik. Drie dagen voordat de single uitkwam gonsde het in de media al maar uiteindelijk bevestigden Acda & de Munnik op de radio hun comeback. Het idee om weer bij elkaar te komen ontstond eigenlijk tijdens de coronapandemie. De twee die zo op elkaar ingespeeld waren, hadden in Amsterdam bij twee koffies en twee gevulde koeken aan een half woord genoeg om te beseffen dat ze de draad weer wilden opnemen. Voor het schrijven van nieuwe muziek verbleef het duo op Ameland, samen met schrijvers David Middelhoff en Arno Krabman. Toen ze op de laatste avond van dit verblijf aan het jammen waren, ontstond dit heerlijke nummer: “Morgen Wordt Fantastisch”. En als het aan ons ligt meteen de hele komende week want het liedje is onze Brugse Keppe!

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe