Brugse Radio

Esteriore Brothers met klassieker Brugse Keppe

Voor onze volgende Brugse Keppe trekken we naar Zwitserland. Naar de vier broers Piero, Mimmo, Gabriele en Amedeo Esteriore. Het begon in de vroege jaren 70 met hun Italiaanse ouders, Mamma Rosa (zangeres) en Papà Toni (zanger/pianist), die een band vormden en optraden op verschillende evenementen zoals feesten, bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. In 1977 werd Piero, de oudste broer, geboren en op jonge leeftijd voegde hij zich bij z’n ouders op het podium, vermaakte het publiek en toonde z’n talent voor zingen. We zijn inmiddels vele jaren later en de Esteriore Brothers nemen inmiddels deel aan tal van muzikale evenementen, waarbij ze hun vaardigheden aanscherpen en ervaring opdoen. Zo traden ze op in tv-programma’s in Zwitserland en er kwamen verzoeken binnen uit Italië. In 2019 verschenen ze voor het eerst op de Italiaanse televisie, in de show “Tu Si Que Vales” op Canale 5 van Mediaset, waar ze indruk maakten op 8 miljoen kijkers. En zo hebben de Esteriore Brothers, nu Corona achter ons licht, als doel om hun muziek niet alleen bekend te maken in Italië en Zwitserland, maar ook om hun passie voor de magie en de emotie van Italiaanse muziek, gezongen door vier broers, te delen. De komende week zorgen ze voor de nieuwe Brugse Keppe ‘Sarà Perché Ti Amo!’, de gekende tophit van de Italiaanse formatie Ricchi e Poveri.

Brugse Keppe

Brugse Keppe