Brugse Radio

Laatste Will Tura is Brugse Keppe

De allerlaatste single van Will Tura is uit. In ‘Als Ik Terugkijk’ overheerst vooral de dankbaarheid voor een unieke carrière die meer dan zes decennia overspant. Will draagt dit nummer dan ook op aan zijn publiek, dat hem al die tijd onvoorwaardelijk ondersteund heeft en hem de mogelijkheid heeft geboden een onvergelijkbare en unieke muzikale nalatenschap op te bouwen. Fenomenaal wat Will allemaal verwezenlijkte in Vlaanderen. ‘Als Ik Terugkijk’ is een compositie van Will zelf met een treffende tekst van Bart Peeters die het gevoel van dankbaarheid op onnavolgbare manier weet te vatten. Steve Willaert is verantwoordelijk voor de arrangementen en de productie van het nummer. Alle instrumenten werden ingespeeld door de vaste muzikanten die Will al jarenlang muzikaal ondersteunen op het podium. En zo dus een écht Will Tura-liedje. Af tot in de details, zoals Wills hele onnavolgbare carrière. ‘t Is deze week onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe