Brugse Radio

De Brugse Keppe is voor Niels Destadsbader & Kenny B

Heel wat artiesten hebben inmiddels hun liedje klaar voor de zomer van 2023. En ook dé man van de voorbije zomers is er intussen helemaal klaar voor. Niels Destadsbader of wie anders! Het enthousiasme is alvast duidelijk te horen in z’n nieuwe singletje ‘Liefs Voor Later’, dat hij echter niet alleen brengt. De West-Vlaming heeft deze zomer de Surinaams-Nederlandse zanger Kenny B aan z’n zijde! Jawel, de man van de superhit ‘Parijs’, inmiddels ook alweer zo’n 8 jaar geleden. ‘Liefs Voor Later’ is een heerlijk liedje voor de zomer, incluis een lekker zwoele, lazy reggae-vibe. En in de tekst van ‘Liefs Voor Later’ geven ze meteen ook positiviteit mee: er is altijd wel iemand waarop je kan rekenen om je te steunen, iemand die ervoor zorgt dat je weer kan lachen. Niels Destadsbader en Kenny B zorgen deze week voor de Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe