Brugse Radio

De Brugse Keppe is Annemarie Eilfeld

Annemarie Eilfeld heeft “zo lang gewacht” maar heeft dan toch de nodige airplay bij ons te pakken! We kennen het allemaal wel: ongeduld. Het gevoel wanneer je jezelf afvraagt wanneer alles eindelijk eens goed zal komen. En dan, ineens, is het zover. Precies op dit moment vergezelt Annemarie Eilfeld ons met haar gloednieuwe single “So Lang Gewartet”. En meteen ervaar je hoezeer het de moeite waard kan zijn om te wachten tot het geluk aan je de deur komt kloppen. De zomer zit alvast helemaal in dit nieuwe liedje van de 33-jarige zangeres uit voormalig Oost-Duitsland afkomstig. Het nummer vol moderne popvibes straalt pure joie de vivre uit en wordt bekroond door de opzwepende, hymne-achtige sfeer en de onmiskenbare stem van deze zangeres. Aangename kennismaking! Dit is onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe