Brugse Radio

John Medley zorgt voor de Brugse Keppe

De Haagse ambiance-maker John Medley heeft een totaal nieuw zomerconcept ontwikkeld. Een spectaculair Amerikaans getinte live show met alles erop en eraan met de naam Medley’s Angels On Tour! Als ondersteuning van dit project heeft hij samen met deze getalenteerde ‘angels’ een gecoverde versie van ‘The Wanderer’ opgenomen. Een lekker herkenbaar nummer van Dion uit ’61 en later natuurlijk van Status Quo. Ook bekend als movie-song van de Amerikaanse film ‘The Wanderers’. De productie van deze remake is verzorgd door Peter van Kesteren van Leico Music. De dames van Medley’s Angels zijn de drie zang-toppers Janey Rowen, Dee en Margareth, de twee dans-sensaties Jennifer & Natascha van Thea Adelaar en de trompet-heldin Jackie-T. Allen vrijgevochten dames met een aantrekkelijke uitstraling! Oordeel zelf maar. De clip van ‘The Wanderer’ is met diverse figuranten op meerdere locaties opgenomen met daarin een mooie rol voor wereldkampioen flyboarden Bo Krook. Hij heeft met zijn team een spectaculaire invulling aan de clip gegeven met special effects, vuurwerk en extreme duikvluchten. De nu volgende week de sensatie van joen Brugse Radio, John Medley & Medley’s Angels en de nieuwe Brugse Keppe ‘The Wanderer’!

Brugse Keppe

Brugse Keppe