Brugse Radio

Jade Grady zorgt voor de Brugse Keppe

Jade Grady is een jong talent (de 17-jarige Jade Reymenants uit Booischot) van bij ons wiens eerste single probleemloos de weg vond naar de radio en die daarna bovendien Milow wist te overtuigen om een song aan haar af te staan als tweede single. Vandaag zet ze een volgende, niet onbelangrijke, stap: ze schreef voor het eerst zelf een song. Toegegeven, met een beetje hulp van producer Guus Fluit maar feit is dat Jade ambitie heeft om het ook op dit vlak waar te maken. Platenlabel Caution bezorgde de song aan een Amerikaanse website die zich concentreert op songwriters en hun creaties. Meteen ‘in het diepe’ als het ware en kijk, dit was de reactie die volgde vanuit The States: “That’s the first song she ever wrote? Wow. Good job…put you on the UK play list…Nice vocal up front. Good parts who ever is producing, don’t fire them..stay loyal!” Wierook alom en een mooie start dus voor Jade Grady! De Belgische zangeres zoekt nog haar weg maar timmert er hard en vastberaden aan verder. De eerste E.P. is immers bijna klaar. En deze week stellen we haar met plezier nog eens in de spotlight als onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe