Brugse Radio

Bianca James is de nieuwe Brugse Keppe

Onze volgende Brugse Keppe hebben we wel heel ver over zee gevonden. In Toronto meer bepaald, de hoofdstad van de Canadese provincie Ontario. Bianca James is de naam en de zangeres staat aan het begin van een schitterende carrière. Laat dit duidelijk zijn. Op 4 augustus kwam haar debuut-album uit. In de lente werd daaruit al de retro-popsingle ‘Monaco’ gereleased, nu lanceren we hier bij joen Brugse Radio ‘Bang Bang Baby’. “Tijdloos is misschien wel de beste manier om Bianca’s hedendaagse kijk op een echt klassieke, internationale sound te beschrijven. Een sound die refereert aan Amerikaanse en Britse muziek uit de jaren ’60 met een mix van elementen van Motown, Soul en moderne pop”, zo publiceerde Front View Magazine over het debuut van de Canadese. Je kan er deze week ruim van genieten want Bianca James is onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe