Brugse Radio

Brugse Keppe voor Kylie Minogue

Kylie’s nieuwe single, ‘Hold On To Now’ is alweer de derde single van haar veelgeprezen nummer 1-album, ‘Tension’, overigens haar negende nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk! Kylie’s schitterende carrière heeft haar wereldwijd meer dan 80 miljoen platen, vijf miljard streams en tal van nummer 1-noteringen opgeleverd. Haar meerdere prijzen omvatten drie BRIT-awards, twee MTV-awards en een Grammy. Kylie is de enige vrouwelijke artiest die in vijf opeenvolgende decennia in het Verenigd Koninkrijk een nummer 1-album en Top 10-singles heeft gescoord. En zeggen dat het allemaal begon met hits als ‘I Should Be So Lucky’ (1988), toendertijd onder de vleugels van het producerstrio Stock, Aitken & Waterman. Wat een eer dus dat we haar deze week onze Brugse Keppe mogen noemen. ‘Hold On To Now’, uiterst dansbaar, heel erg Kylie, en een nieuwe nummer 1 hit!

Brugse Keppe

Brugse Keppe