Brugse Radio

Nieuwe Brugse Keppe voor Frank Valentino

De Brugse Crooner Frank Valentino is de voorbije periode privé door zwaar weer gegaan, maar mentaal heeft hij inmiddels z’n rug weten te rechten. En dat resulteert meteen in een gloednieuwe single. ‘It’s Raining In My Heart’, is een cover van een nummertje dat de Nederlandse zanger Wally Tax in 1975 voor zijn LP ‘Tax Tonight’ opnam. De uitvoering van de Bruggeling is vintage Valentino. Andermaal zet hij een sterke vocale prestatie neer. ’It’s Raining In My Heart’ wordt verder ook gedragen door fraaie backing-vocals en een prachtig uitgewerkt arrangement. Een hartverwarmende song in de op til zijnde koudere eindejaarsperiode. Helemaal passend dus is deze december-maand. Een leuk weetje nog voor de muziekliefhebber: De nieuwe single van Frank was destijds in 1976 de allereerste single van ene Lee Towers! In 2018 werd het nummer ook gecoverd door de populaire Nederlandse zanger Tino Martin. Deze week onze Brugse Keppe, de nieuwe titel van Frank Valentino ‘It’s Raining In My Heart’!

Brugse Keppe

Brugse Keppe