Brugse Radio

Cher is deze week onze Brugse Keppe

“DJ Play a Christmas Song” is de nieuwste titel van de Amerikaanse zangeres en actrice Cher, uitgebracht als de eerste single van haar album Christmas uit 2023. Het nummer werd digitaal uitgebracht door Warner en werd geproduceerd door Mark Taylor, met teksten geschreven door Sarah Hudson, Jessie Saint John, Brett McLaughlin, James Abrahart, Mark Schick en Lionel Crasta. Cher die haar carrière inmiddels 60 jaar geleden begon, debuteerde met “DJ Play a Christmas Song” op 3 oktober in de nachtclub Silencio in Parijs, waar ze optrad tijdens een privé-evenement georganiseerd door Rabanne en H&M. Later bracht ze het nummer ook tijdens de Macy’s Thanksgiving Day Parade op 23 november en inmiddels ook al in een Duitse tv-show. Deze week bij joen Brugse Radio want “DJ Play a Christmas Song” van Cher is onze Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe