Brugse Radio

Isabelle A is nog eens Brugse Keppe

Afgelopen week presenteerde Isabelle A haar nieuwste single. Die kreeg als titel “Nieuw Begin” mee en werd een nummer met een diepgaande tekst, een meeslepende melodie én een modern arrangement. Volgens de vakmensen ronde de zangeres luidt die een opwindende nieuwe fase in in de carrière van de populaire artieste. In “Nieuw Begin” neemt Isabelle A haar luisteraars mee op een emotionele reis, waarin ze de uitdagingen van het leven, onverwachte wendingen en de zoektocht naar persoonlijke groei verkent. “De krachtige boodschap van de single moedigt aan tot zelfontdekking, veerkracht en het omarmen van nieuwe mogelijkheden. De zangeres beschrijft het lied als een weerspiegeling van haar eigen reis, waarbij ze de confrontatie aangaat met uitdagende momenten en vastberaden vooruit kijkt naar een hoopvolle toekomst. De krachtige tekst, gecombineerd met de kenmerkende stem van Isabelle A, creëert een oprechte connectie met het publiek”, aldus Isabelles productieteam. De VBRO-muziekredactie was snel overtuigd en verkoos “Nieuw Begin” tot de volgende Brugse Keppe, de nu komende week de méést gedraaide op joen Brugse Radio!

Brugse Keppe

Brugse Keppe