Brugse Radio

Louise is Brugse Keppe met single-debuut

Afgelopen week bracht Louise haar allereerste single uit: ‘My Thing’. Louise deed mee aan het laatste seizoen van The Voice, onder coach Natalia veroverde ze alle harten in Vlaanderen en werd ze gekroond tot winnares van het seizoen! Ondertussen heeft ze niet stilgezeten en is ze vooral op TikTok een waar fenomeen geworden, waar ze muziek en koken weet te kneden tot een mooie mix. Met haar nieuwe single wil ze resoluut haar muziek naar de voorgrond brengen. De essentie van de song ‘My Thing’ ligt hem, zoals bij zo goed als alle songs, natuurlijk in de titel. Het gaat over het in eigen handen nemen van je leven. “Iedereen heeft wel eens, net zoals ik, iemand ontmoet die niet geloofde in de dromen die je hebt. Hoewel je doorheen het leven leert om zo’n kritiek te filteren is er één groep waarbij dit moeilijk blijft, je geliefden. Jezelf verliezen en niet geloven in je dromen door het (on)geloof van anderen. ‘My Thing’ gaat over opnieuw leren geloven in jezelf”, aldus nog onze Brugse Keppe van de nu komende week, Louise!

Brugse Keppe

Brugse Keppe