Brugse Radio

Erik Goossens zorgt voor volgende Brugse Keppe

De voorbije dagen kwamen op onze muziekredactie aardig wat nieuwe Vlaamse producties terecht. Daar heeft de aankomende zomer natuurlijk heel veel mee te maken. Eén ervan is ‘Blijven Dromen’ van Erik Goossens. De zanger kennen we natuurlijk ook als acteur van ondermeer de Vlaamse soaps ‘Familie’ én ‘Thuis’. In ‘Familie’ was Erik jarenlang Peter Vandenbossche en een tijd terug maakte hij z’n opwachting in ‘Thuis’ als de irritante rechter en later advocaat Alexander Cosijns. Dat hoofdstuk is inmiddels alweer afgesloten met de dood van z’n personage. Maar, we kennen Erik Goossens ook nog uit de Vlaamse muziek. Jarenlang was hij de zanger van Leopold 3, de band waartoe ook drummer Stefan Wuyts en op gitaar Patrick Claesen, de latere Pat Krimson, behoorden. Maar terug naar het heden, Erik Goossens zorgt deze week met z’n nieuwe single ‘Blijven Dromen’ voor onze Brugse Keppe.

Brugse Keppe

Brugse Keppe