Brugse Radio

BRAM zorgt voor Brugse Keppe

Ninovieter Bram Van Den Berghe, de helft van het succesvolle duo Bram & Lennert, maar ook solo als BRAM, brengt deze zomer zijn nieuwe solo-single ‘Anne-Katrien’. “Als zesjarige was ik verliefd op mijn monitrice Anne-Katrien, maar zij was toen 19 en ik heb ze helaas nooit meer teruggezien”, zegt BRAM wanneer we met hem praten over ‘Anne-Katrien’, de nieuwe single die ook in een andere versie terug te vinden is op z’n debuutalbum ‘80’s Kid’. “We hebben dé smaakmaker in een nieuw jasje gestoken, radiovriendelijk, catchy, maar heel volwassen. De popinvloeden zijn behouden, maar deze ‘Anne-Katrien’ kreeg door o.a. Yannick Fonderie nog een extra gelaagdheid in de studio waardoor de song een andere dimensie kreeg en nog sterker in het gehoor blijft zitten. Na ‘Lang Genoeg Gewacht’, ‘Als Ik Bij Jou Ben’ en ‘Te Laat’ is het de vierde en meteen ook laatste song die we van deze plaat uitbrengen als single.” Met ‘Anne-Katrien’ serveert BRAM ons een frisse Nederlandstalige popsong met een verhaal dat zich destijds in Oostende afspeelde… deze week onze Brugse Keppe, nu we toch nog van een beetje zomer mogen dromen!

Brugse Keppe

Brugse Keppe